Asiantuntijamme

Tiimimme koostuu psykologeista, jotka ovat erikoistuneita rekrytointien tukena hyödynnettäviin henkilöarviointeihin sekä valmennuksiin. Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisellä, joustavalla ja liiketoimintalähtöisellä otteella, toimien asiakkaidemme luotettavana kumppanina.

Inka Malmberg-Rajaniemi

Co-Founder, psykologikonsultti
inka@ikigai-assessments.fi | +358 40 9352601

Olen työ- ja organisaatiopsykologiaan suuntautunut psykologi. Erityisosaamistani ovat henkilöarvioinnit sekä valmennukset, joiden parissa olen työskennellyt useita vuosia. Vahvuuteni on laaja näkökulma erilaisiin työelämän ilmiöihin – olen päässyt tarkastelemaan rekrytointien osuvuutta sekä ihmisten motivaatioon ja käyttäytymiseen liittyviä teemoja myös työterveyspsykologin näkökulmasta.

Lähestymistapani on liiketoimintalähtöinen ja joustava. Minua motivoi työssäni yritysten sekä yksilöiden tukeminen psykologisen tiedon kautta. Erityisesti tilanteet, joissa ihminen oivaltaa jotain uutta itsestään keskustelujemme pohjalta tekee työstäni merkityksellistä.

Inka Malmberg-Rajaniemi psykologikonsultti
Elina Suutarinen psykologikonsultti

Elina Suutarinen

Co-Founder, psykologikonsultti
elina@ikigai-assessments.fi | +358 40 0784091

Olen työelämän ilmiöihin erikoistunut psykologi. Suuren osan työurastani olen keskittynyt psykologisiin henkilöarviointeihin ja moderniin rekrytointiin. Näiden lisäksi sydämeni sykkii työyhteisöjen ja yksilöiden valmentamiselle ja työhyvinvoinnin teemoille. 

Laaja-alainen kokemukseni niin psykologikonsultin, työterveyspsykologin kuin HR:n tehtävistä sekä yrittäjyydestä on tuonut minulle laaja-alaista ymmärrystä ja näkemystä työelämän ilmiöistä, erilaisista työkulttuureista ja liiketoiminnoista. Olen saanut kiitosta erityisesti joustavasta, asiakaslähtöisestä ja analyyttisestä toimintatavastani – paneudun jokaiseen projektiin yksilöllisesti ja huolella.

Susanne Simelius

Psykologikonsultti
susanne@ikigai-assessments.fi  | +358 50 5566790

Olen työelämän psykologisista ilmiöistä kiinnostunut konsultti. Ydinosaamistani onkin työ- ja organisaatiopsykologia, johon olen syventynyt niin opinnoissani kuin aiemman työkokemukseni myötä henkilöarvoinnin ja työterveyshuollon parissa.

Työskentelyäni ohjaa asiakaslähtöisyys ja laatuhakuisuus. Henkilöarvioinnissa minua motivoi asiakasorganisaatioiden kumppanina toimiminen ja arvokkaan lisätiedon tuottaminen onnistuneiden ehdokasvalintojen tueksi. Lisäksi minua innostaa mahdollisuus myötävaikuttaa ehdokkaiden merkityksellisten työurien rakentumiseen.

Susanne Simelius psykologikonsultti
Lilli Sundvik Advisor IKIGAI Assessments.

Lilli Sundvik

Advisor

lilli@ikigai-assessments.fi | +358 50 5110822

Olen kokenut työ –ja organisaatiopsykologi ja yrittäjä. Olen tehnyt väitöskirjani suoritusarvioinnin objektiivisuuteen vaikuttavista tekijöistä. Erityisosaamistani ovat johdon henkilöarvioinnit ja henkilöarvioinnit transformaatiotilanteissa.

Toimin yrittäjänä Psykologitoimisto Cresco Oy:ssä 20 vuotta, myytyäni sen Opteamille toimin siellä liiketoimintajohtajana ja edelleen Baronan ostettua Opteamin. Intohimoni on asiakkaan avainhenkilövalintojen ja  transformaation onnistuminen. Siinä minua auttaa oma johtamiskokemus sekä syvä työpsykologinen osaaminen.

MAYLING LAIHOSOLA

Koordinaattori
mayling@ikigai-assessments.fi 

Olen tuleva kasvatustieteen ammattilainen ja monialainen generalisti. Koordinaattorina vastaan henkilöarviointien sujuvasta toteutuksesta ja toimin ehdokkaiden yhteyshenkilönä. Palvelullinen ja inhimillinen lähestymistapani ohjaa minua sujuvan yhteistyön toteuttamisessa.

Opinnot yleisen ja aikuiskasvatustieteen parissa ovat syventäneet ymmärrystäni organisaatioiden toimintatavoista sekä työelämän kehitykseen liittyvistä ilmiöistä. Kaksikielisenä minulle on mielekästä toimia myös kansainvälisillä kentillä.

 

Mayling Laihosola koordinaattori
Saara Loponen koordinaattori

SAARA LOPONEN

Koordinaattori
saara@ikigai-assessments.fi 
 

Olen kauppatieteiden opiskelija ja tuleva markkinoinnin ammattilainen. Opintojeni kautta olen oppinut yksilöiden mahdollisuudesta vaikuttaa kokonaisten organisaatioiden kehitykseen. Siten olenkin kiinnostunut yksilöiden työhyvinvoinnista ja siihen vaikuttamisesta onnistuneiden rekrytointien kautta.

Toimin koordinaattorina ja vastaan Maylingin tapaan henkilöarviointien sujuvuudesta ja ehdokaskokemuksien onnistumisesta. Toimintatavoiltani olen toimelias ja huomaavainen. Olen toiminut pitkään erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä, joissa minua inspiroi erityisesti ihmisten kanssa työskentely. Ulkomailla asuttujen ajanjaksojen seurauksena mielenkiinnon kohteekseni on noussut kulttuurillisen monimuotoisuuden mahdollisuus rikastuttaa yritysten toimintaa.

Emilia Ankkuri

Koordinaattori 
emilia@ikigai-assessments.fi | +358 503372333

Olen psykologian maisterivaiheen opiskelija ja uusin lisäys Ikigain koordinaattoritiimiin. Työskentelytavoiltani minua on kuvattu ihmislähtöiseksi mutta kunnianhimoiseksi ja aikaansaavaksi, mistä osaksi voikin kiittää vuosien kilpaurheilutaustaani. Tulevana psykologina minua kiinnostaa erityisesti psykologisen tietotaidon soveltaminen henkilöarvioinnissa tavoilla, jotka lisäävät yksilön ja koko organisaation työhyvinvointia sekä auttavat tunnistamaan ja hyödyntämään yksilöiden potentiaalia.

Emilia Ankkuri IKIGAI koordinaattori.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön