IKIGAI Assessments

Perustimme Ikigain halusta uudistaa rekrytointialaa – toimimmekin suunnannäyttäjänä ehdokaslähtöisissä, asiakkaan työnantajabrändiä tukevissa henkilöarvioinneissa. Tiimimme koostuu psykologeista, joilla on laaja osaaminen työ- ja organisaatiopsykologian kentältä.

IKIGAIN TARINA

Me Ikigain perustajat, Elina ja Inka tapasimme työskennellessämme psykologikonsultteina suurissa rekrytointitaloissa. Huomasimme usein pohtivamme, miten henkilöarvioinnit voitaisiin toteuttaa entistä ketterämmin ja ehdokaslähtöisemmin, tinkimättä kuitenkaan henkilöarvioinnin laadusta ja sen tuottamasta lisäarvosta.

Kilpaillussa rekrytointimarkkinassa työnantajan odotusten ohella myös ehdokkaan odotukset ja toiveet työtä kohtaan ovat keskiössä, ja tämän ajatuksen tahdoimme tuoda myös henkilöarvionteihin. Yksisuuntaisen arviointiasetelman sijaan tutkimmekin henkilöarvioinneissamme molemminpuolista yhteensopivuutta. Tähän liittyy myös yrityksemme nimi Ikigai – yhteensopivuuteen yksilön ja hänen ympäristönsä välillä.

IKIGAI psykologikonsultit

TOIMINTAPERIAATTEEMME

Uudistavuus

Perustimme Ikigain halusta uudistaa henkilöarviointien alaa tekemällä henkilöarviointien hyödyntämisestä joustavaa ja lisäarvoa tuottavaa paitsi asiakasyritykselle, myös ehdokkaalle. Toimimmekin alallamme suunnannäyttäjänä ehdokaslähtöisessä, asiakkaan työnantajabrändiä vahvistavassa arviointitavassa. Kehitämme yritystämme ja toimintatapojamme jatkuvasti asiakkaitamme kuunnellen. Tarjoamme työpsykologista osaamistamme myös asiakasyritystemme kehityksen ja kasvun tueksi.

Inhimillisyys

Tapamme tehdä henkilöarviointeja ja valmennuksia on inhimillinen: huomioimme työssämme vahvasti paitsi asiakasyritystemme liiketoiminnan lainalaisuuksia, myös yksilön tarpeita, luontaisia taipumuksia ja työhyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä. Tiedämme, että työyhteisön hyvinvointi lisää myös tuottavuutta. Kohtaamme työssämme ehdokkaat tai valmennettavat inhimillisesti ja yksilöllisesti.

Asiantuntemus

Tiimimme koostuu psykologikonsulteista, joilla on monipuolista osaamista psykologisista henkilöarvioinneista ja työ- ja organisaatiopsykologian kentältä. Paneudumme yksilöllisesti asiakasyrityksen tilanteeseen, liiketoimintaan ja tarpeisiin ja tuomme työpsykologista tietoa yrityksen johtamisen tueksi. Hyödynnämme niin henkilöarvioinneissamme kuin valmennuksissammekin tutkittuja psykometrisiä arviointimenetelmiä, joilla saadaan objektiivista, luotettavaa tietoa yksilölle luontaisista toimintatavoista ja persoonallisuuden piirteistä.

HALUATKO OSAKSI TIIMIÄMME?

Kasvumme myötä meillä avautuu säännöllisesti mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Lue lisää, millaista on työskennellä IKIGAI:lla ja verkostoidu kanssamme!

IKIGAI team

Tällä sivustolla käytetään evästeitä tietosuojaselosteen mukaisesti, sivuston käyttöä jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön